Underdog forlag <3

Med forlagsnummer er det reelt.. Jeg er forlegger og forfatter i en pakke! 

Hva slags forfattere er aktuelle? De som skriver og skaper, fordi det bare kommer av seg selv. Noen åpent, andre under pseudonym. Bare jeg og forfatter selv vet hvem de sistnevnte er, så holder vi mystikken tilstede at all times ;) Forfatterne som har skrevet og skrevet, for det finnes ikke et alternativ uten :) Eller en bok bare ramlet inn i tankene, og ned på papir. Ingen andre vil bli gitt ut via meg, de er allerede aktuelle for dagens forlag... Vår litteratur trenger de vaskeekte til å bevare og styrke den, men vi er litt annerledes enn resten av hurven :) Talentene kommer ifra helt uventede hold enn høykultur, skrivekurs og forfatterskoler.. Vi kommer ifra livets gang ;)

Hva blir jeg å tilby mine forfattere på sikt, utenom meg selv? Jo, gunstigere royalty, der de får mer enn dagens utgangspunkt med 15-20%. Mener det er vel heller prosenten, som tilfaller meg mer enn dem.... De leverer boka, not me ;) og uavhengig selger jeg jo mine bøker samtidig! Hahaha. 

Nobody can beat that.. Med ADHD og høy IQ på toppen jobber jeg ti ganger fortere, tenker 100 ganger flere produktive tanker og får ting til å skje. Bra for et forlag! 

Tekstoppbygging, layouts, illustratører osv. er vi god på :) Lagring vil jeg forsøke finne også egne løsninger med godt lager til å leie lokalt.... Første omgang samarbeide med Kolofon, men helst ta alt selv etterhvert.. Heeeelt utenfor den forlagsvirksomheten som er "på toppen" i dag, fordi det foregår mye kriminelt jeg ikke vil ha mine sysselsettinger i. Det skal gå lovlydig for seg innenfor mine bokvegger! Vi godtar ikke avtaler med 74% inn til bokhandlere eid av Aschehoug/Gyldendal/Cappelen Damm for små forlag, skal vi sitte igjen med 5 kr per bok? Hva skal jeg og mine forfattere med det? Da sender vi leserne en annen plass, der det er gunstig for alle parter, som for eksempel Notabene :) og viser hvordan real mafiosos make buisness flourish! Blir vi boikottet som lite forlag "av de store stygge ulvene", who cares? Vi vil ha leserne, og beholde deres gleder :) Ved å gi respekt, kvalitet, høflighet og vår herlige medfødte sjarm :) Ikke minst sabla gode bøker ifra naturtalentene!

 

A.

 

2 kommentarer

Sarah Nazeem

19.05.2017 kl.19:02

:D

Anneli Høiland

19.05.2017 kl.19:21

Sarah Nazeem: Ble artig skrevet den der! Hehe.. Får ha litt attitude på veien ;)

Skriv en ny kommentar

Anneli Høiland

Anneli Høiland

33, Narvik

Skrev 1. dikt da jeg var 11 år, og de har alltid bare ramlet inn. De stammer alle ifra mitt liv, så velkommen til å lese dem :) Er i gang med å prøve gi dem ut, for det finnes omlag 300 stk til nå.. Alt i livet inspirerer meg til å skrive, like mye alvor som moro :) Det blir derfor en blanding av begge. Jeg er alenemor til ei på 7 år. Uføretrygdet i forsøk på å komme i full jobb for første gang i livet, uvisst om dette går! Jobber litt på en klesbutikk hver måned. Ellers velkommen til å spørre meg hva enn man vil!

Kategorier

Arkiv

hits