Sjalusi.

Sjalusi.

 

«Sa jeg virkelig det der høyt? Faen, det er jo ikke sant en gang! Helvete, da må jeg bare play along da, og passe på at ingen merker noe. Det er jo bare en hvit løgn, en dag får jeg meg jobb likevel, og kan bare si at jeg bytta til en annen. Nå liker de meg sikkert godt nok, så da får jeg være med likevel!»

«Jeg ser ikke fin nok ut, speilet lyver neppe. En rød kvise, noen rynker i panna, et grått hår som alltid vokser ut, disse kjedelige brune øyne, knøttliten nese og bredt fjes. Passer ikke sammen noe av det jeg ser. Skjeve øyne, en halvcentimeter er noen meter for mye! Æsj. Jeg ser faen ikke ut. Oppkast tryne. Feite faen. Ikke at jeg er så jævla feit da, men den ene valken der er beviset! Heldigvis så jeg ei som var mye større enn meg i går, enda godt jeg ikke er så stor! Det hadde vært verre enn den breie ræva mi, og da ville sikkert ingen likt meg! Overalt er det pene jenter, på internett, på TV, på gata. Jeg vil bare pakke meg inn i en sekk.»

«Jeg skulle hatt noe bedre enn dette her ass, jeg skulle vært så mye bedre enn jeg er. De kan umulig tenke at jeg er god nok.. Jeg er ikke like bra som hun der, hun har alt jeg burde vært! Det er sånn jeg må være, jeg må lære meg hva hun gjør, også gjøre det helt likt. Hmmm, jeg ekke særlig fan av å peke på at andre driter seg ut og sånn, men når hun gjør det og de andre ler sammen henne, så må nok jeg også gjøre det. Det vil få dem til å like meg, kanskje de ler sammen meg da?»

«Jeg er liksom voksen, nå skal jo jeg ha alt på stell, og klare det meste. Men jeg klarer jo ingenting. Det er så jævla flaut! Håper ingen ser det, de må faen ikke få vite noe som helst. Ingen må vite en dritt! Jeg er ikke god nok rett og slett, det er bare sånn det bruker være. Jeg kan ikke noe, alt jeg gjør blir bare feil. Det er så typisk! Det er så urettferdig! Se på hun der da!! Se så bra hun kan alt jeg ikke klarer. Jeg hater henne, hun er alt jeg ikke er, bare alt jeg ikke klarer. Fy fader, kan hun ikke bare DØ, så slipper jeg å se henne noen gang. Æsj.»

«Er vi innavl vi da? Hun passer ikke inn hos oss. Hun er helt klart en inntrenger i vår by. Utskudd. Malplassert. Misfoster. Jeg ser det, men hvorfor ser ikke de andre det? Jeg skal få dem til å se hva hun egentlig er. De skal være på min side, der de hører hjemme. Hun hører ikke hjemme her, eller noen plass!»

«Hva hvis jeg sier noe om henne til de andre? Det kan hende de tror på meg, om jeg overbeviser dem om at hun har vært slem mot meg? De vet jo ikke at det er løgn. Da vil de kanskje like meg mest, og henne minst? Det hadde vært så utrolig deilig! Så slipper jeg stå å se på dette her mer, for jeg blir kvalm av hele dama! Hun er så teit. Hun er så STYGG. Alt hun tar i blir bra liksom, enda så mye hun har opplevd av dritt, så blir det bra til slutt. Hvorfor det? Jeg har aldri opplevd at ting går bra etter dritt, så why the fuck får hun det? Hvis jeg sier at hun har knulla typen min, og det er derfor det ble slutt, vil de nok hate henne like mye som meg. Jeg kan jo bare si at jeg ikke ville dem noe vondt, så jeg holdt kjeft om det som hadde skjedd.»

«Fantastisk ass! Hahahaha, se åssen de skuler på henne, endelig! Jeg vant, jeg er best! Nå digger de meg, og det er en så sabla herlig følelse.  Dette skulle jeg ha gjort for lenge siden, da ville de holdt rundt meg før og skvist henne ut for lengst. Til pass åt'a der hun står med "sitt perfekte liv" og "sin perfekte hud", jævla fitte. Hun får som fortjent! Også forstår hun ikke noe? Hun skjønner jo ikke en gang hvorfor alle har fryst henne ut! Sykt hvor dum det går an å bli.. Jeg er iallfall IKKE dum, ingen hadde klart å grave opp en så bra idé, bare meg!»

«Nå har jeg for mye å gjøre om dagene, først blir det kino, så blir det café med han i morra, og ut med hu der i helga. Sykt hvor gøy dette er! Smart at jeg dropped the bomb med at hun idiotiske kjerringa hadde snakka dritt til meg om alle de andre. Lurer på om jeg skal dra den lengre nå? Men hva kan jeg si for at de skal digge meg enda mer? Jeg kan jo fortelle dem at han derre dritfine mannen på senteret er interessert i meg, og at vi har noe på G? Det hadde jo vært konge kult!»

«Hvorfor faen sa jeg det?? Det gikk jo rett i dass. Jeg visste ikke at "Little Miss Fucking Perfect" hadde noe på gang med "Sexy MR tvers igjennom dritt"! Det var på hengende håret at de trodde på at hun stjal enda en type ifra meg! Jeg må passe meg fra nå, ellers går alt til helvete.»

«Nei, de begynner å skjønne at noe er galt. Hvorfor sa jeg at jeg hadde jobb der? De kunne lett finne ut at jeg ikke jobba der at all! Også måtte jeg si jeg hadde fått SPARKEN, åh så flaut. De ser på meg annerledes, nå tror de sikkert jeg er en stor loser. Helsike, hva skjer nå? De må ikke forstå at jeg har lurt dem! Dette var ikke sånn det skulle gå, alt er hennes feil, alt sammen! Hvorfor flytta hun til min by? Kunne hun ikke ha dratt herfra, så jeg slapp å se henne? Hun er et vandrende bevis på min egen fiasko. Jeg hater henne så intens!!!»

«De har skjønt det, helvete, de har skjønt det jo! Hvorfor viste hun alle SMS ?ene ifra meg? Det er et komplott ass! Hun tar hevn på meg! Det er det hun gjør. Hun vil meg vondt! Det var det jeg visste. Alt hun gjør er bare for å være dritt mot meg. Nå tror de ikke på ting jeg sier for faen, nå ser de meg ikke i øya, NÅ UNNGÅR DE MEST Å HENGE MED MEG! Det er så dårlig gjort. Jeg vil ikke være i denne byen mer, jeg trenger faen ikke noen av dem, alle er idioter. ALLE! Jeg trenger dem ikke. Losere hele gjengen, men jeg må vel bare holde ut alle hønsehodene! Æsj. Æsj. Æsj."

"Hvorfor trøster de henne? Er hun liksom en favoritt nå? Hva med meg da? Hvorfor gråter hun sånne krokodille-tårer? Ser de ikke at hun er fake, vedder for at alt hun gjør er bare for at de skal like henne mer enn meg! Det er så teit, for de burde like meg! Jeg har jo sagt alle de rette tingene, gjort ALT for dem som er best mulig, og til og med unngått mine egne greier. Bare for deres skyld! De skjønner jo ikke en dritt. Hun er falskere enn meg, hun er bare en kopi av hva jeg kan være for dem. Det er så urettferdig, også må jeg sitte og se på dette her! Ikke faen, jeg nekter, dette gidder jeg ikke. Fuck off, bare fuck off!!! Også MÅ jeg smile til dem, de fortjener en finger oppi ræva. Det er så dårlig gjort!!!"

"Jeg er utfryst. Jeg er blitt utfryst. Jeg hater dem. Jeg hater dem så intenst at jeg kunne drept dem! Det er best at jeg ser etter en annen plass å bo, for å være i samme by som de kan jeg ikke! De vil ødelegge for meg alltid, backstabbing bitches, men det finnes så mange andre byer å bo i. Der kan jeg starte på nytt, og være den jeg vil være. Der kan andre like meg. Dette gidder jeg faen ikke mer. Jeg flytter."

-Anneli Høiland-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anneli Høiland

Anneli Høiland

33, Narvik

Skrev 1. dikt da jeg var 11 år, og de har alltid bare ramlet inn. De stammer alle ifra mitt liv, så velkommen til å lese dem :) Er i gang med å prøve gi dem ut, for det finnes omlag 300 stk til nå.. Alt i livet inspirerer meg til å skrive, like mye alvor som moro :) Det blir derfor en blanding av begge. Jeg er alenemor til ei på 7 år. Uføretrygdet i forsøk på å komme i full jobb for første gang i livet, uvisst om dette går! Jobber litt på en klesbutikk hver måned. Ellers velkommen til å spørre meg hva enn man vil!

Kategorier

Arkiv

hits